OVER ONS

Over ons

10FORIT helpt bedrijven en organisaties sinds 2007 om optimaal digitaal te communiceren. We zorgen ervoor dat klanten de juiste boodschap op het juiste moment in de juiste tone-of-voice ontvangen via de juiste communicatiekanalen. Dat doen we geautomatiseerd vanuit ons omnichannel communicatieplatform via telefoon, voiceberichten, sms, E-mail, WhatsApp en print.

Zo zorgen we onder meer dat debiteuren een betalingsherinnering krijgen, patiënten herinnerd worden aan een afspraak en relaties een uitnodiging of speciale aanbieding ontvangen. We verzorgen klantgerichte, geautomatiseerde communicatie voor uiteenlopende organisaties, waaronder woningcorporaties, telecomaanbieders, incassobedrijven en verzekeraars.

Ons team team

about

Vacature: Accountmanager New Business

Ben jij een consultative seller met oog en oor voor de behoeften van jouw prospects? Haal jij voldoening uit het sluiten van de deal en verdiep jij je graag in relevante marktontwikkelingen? Staat bij jou kwaliteit van dienstverlening en klanttevredenheid net als bij ons in alles wat je doet voorop? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen als accountmanager new business?

Tot jouw taken en verantwoordelijkheden behoren:

  • Je bent verantwoordelijk voor het op- en verder uitbouwen van een eigen portefeuille van strategische accounts.
  • Het bezoeken van prospects en het achterhalen van behoefte aan de hand van SPIN SELLING
  • Het opstellen van offertes op basis van de behoefte van de prospect.
  • Het voeren van contractonderhandelingen en het sluiten van duurzame contracten met klanten en daarmee het behalen van de omzetdoelstellingen
  • Pipeline-management en forecasting op basis van accountplannen.

Wie ben jij als accountmanager new business?

  • Je bent salesdriven en een echte netwerker met een bewezen trackrecord.
  • Je bent een betrokken en bevlogen persoonlijkheid die in staat is om goed naar klanten te luisteren en behoeften te vertalen naar een passend aanbod.
  • Je wordt enthousiast van het binnenhalen van nieuwe klanten en werkt resultaatgericht.
  • Je hebt een HBO werk & denk niveau met ongeveer 5-10 jaar relevante werkervaring.
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.

Over 10FORIT

10FORIT is een organisatie gespecialiseerd in digitale communicatie. Wij hebben een communicatieplatform die voor het contact en de communicatie tussen de organisatie en de klant zorgt. Door middel van een geautomatiseerd telefonisch bericht, SMS, e-mail en WhatsApp, zie ook: www.10forit.com.

Kom jij ons team versterken? Graag zien we je schriftelijke sollicitatie, voorzien van CV en motivatie per e-mail: sollicitatie@10forit.com

10FORITOver ons